Wat is een MT940 bestand

Download Instructies

Alles over MT940

Wat is een MT940?

Een MT940 bestand is een bestandsformaat om financiële banktransacties te exporteren. Boekhoudpakketten kunnen dit bestand inlezen als elektronisch bankafschrift.

Waarom is een MT940 nodig?

Met het MT940 bestand kunnen we een goede inschatting maken van je maximale leencapaciteit. Hiervoor hebben we inzage nodig in je bankmutaties van de afgelopen 12 maanden. Met het MT940 bestand hoef je geen losse bankafschriften op te sturen, maar heb je alles in één digitaal bestand.

Hoe zit het met mijn privacy?

MT940 bestanden worden uitsluitend gebruikt om de mogelijkheden van een krediet te bepalen. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met je gegevens. Zie voor meer informatie onze privacy statement.

Hoe kom ik aan een MT940 bestand?

Het MT940 bestand is gemakkelijk te downloaden vanuit je online bankieren omgeving. Gebruik onderstaande handleidingen met uitleg per bank hoe je dit bestand in een aantal simpele stappen kan downloaden.

Handleiding MT940 bestand downloaden

 

Om een bankbestand te kunnen downloaden heb je een zakelijke rekening nodig bij een van de onderstaande banken. Om je een zakelijke lening te verstrekken hebben we de MT940 bestanden nodig van al je zakelijke rekeningen. Klik op de link van jouw bank voor de download instructies.

 

Instructies Rabo Bank MT940-bestand

Instructies ABN AMRO MT940-bestand

Instructies SNS Bank/Regiobank MT940-bestand

Instructies KNAB MT940-bestand

Instructies ING Bank MT940-bestand

Stuur je MT940 bestand naar PinKrediet

De volgende stap is het sturen van het MT940 bestand naar PinKrediet. Je kan de MT940 bestanden veilig uploaden via onze website. Gebruik hiervoor de upload link die we je per mail hebben verzonden. Doorgaans kunnen we dezelfde werkdag een eerste indicatie van je maximale leencapaciteit geven. We nemen telefonisch contact op om dit verder met je te bespreken en om aan te geven welke aanvullende documenten we eventueel nodig hebben.

Hulp nodig?

Lukt het niet? Geen probleem! We helpen je graag. Vraag hulp via de chat of neem telefonisch contact met ons op 020 – 244 2500.