ZAKELIJKE LENING

Geld lenen zonder jaarcijfers.

Snel en eenvoudig regelen.

Vragen?

020 8100 213

Er is een betere manier om zonder jaarcijfers een lening voor je onderneming te regelen

Een zakelijke lening aanvragen hoeft niet ingewikkeld en tijdrovend te zijn. Ben je ondernemer en heb je behoefte aan extra werkkapitaal? PinKrediet helpt je snel en simpel aan een kortlopende lening.

Tot

Krediet

Aanvragen in

Minuten

Aflossen in

Maanden

Hoe lenen bij PinKrediet werkt:

1. Online aanvragen

Start je aanvraag direct online. Op basis van je gegevens kunnen we een schatting maken van het bedrag dat je maximaal kunt lenen.

2. Krijg meteen een beslissing

We beoordelen je aanvraag en nemen (op werkdagen) binnen een uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

3. Investeer in je bedrijf

Na goedkeuring kan je binnen 48 uur over het geld beschikken. Terugbetaling gaat ongemerkt door middel van een vast bedrag per dag.

Zakelijke lening waarmee je bedrijf kan groeien. Snel en zonder gedoe. Jaarcijfers zijn niet nodig.

Wie komt in aanmerking voor een lening zonder jaarcijfers?

Om in aanmerking te komen voor een lening is je bedrijf minimaal 12 maanden actief en ingeschreven bij de KvK. Daarnaast bedraagt de jaarlijkse omzet van je bedrijf minimaal €50.000.

Voldoet je bedrijf aan deze eisen? Dan kan PinKrediet je helpen, zonder dat je over jaarcijfers hoeft te beschikken. We verstrekken een lening op basis van je bedrijfssprestaties. Zo kan je direct over de lening beschikken waarmee je kan investeren in de groei van je bedrijf.

Iedere werkdag betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing. We incasseren dit bedrag van je zakelijke lening. Zo gaat aflossen ongemerkt en is je lening in maximaal 24 maanden volledig afgelost.

5

Aanvragen is gratis

5

Kortlopende lening van 5.000 tot 250.000

5

Looptijd van 6 tot 24 maanden

5

Iedere werkdag betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing

Z

Kosteloos & vrijblijvend aanvragen

Aanvragen gaat snel en simpel en verplicht je tot niks.

Z

Geen onderpanden nodig

Bij het afsluiten van de lening geef je een persoonlijke borgstelling af.

Z

Kredietbeslissing binnen 24 uur

Dankzij ons snelle acceptatieproces weet je snel waar je aan toe bent.

Z

Snel weer schuldenvrij

Iedere werkdag betaal je een klein vast bedrag aan rente en aflossing.

Z

Heldere voorwaarden

Duidelijke voorwaarden zonder kleine lettertjes of verrassingen achteraf.

Z

Boetevrij extra aflossen

We belonen eerder aflossen met een korting op de premie. Bij ons geen boetes.

Zonder jaarcijfers een lening aanvragen

Als ondernemer heb je te maken met omzetschommelingen en kosten die veelal voor de baten uitlopen. Om kansen te benutten wil je snel over werkkapitaal kunnen beschikken. Een kortlopende lening kan in zo’n geval uitkomt bieden.

Waar kan ik een lening krijgen zonder jaarcijfers?

Bankiers staan niet te springen om krediet te verstrekken zonder inzage in de jaarcijfers. Met name voor ondernemingen die nog maar kort bestaan wordt het daardoor lastig om in aanmerking te komen voor een lening. Kredietverstrekkers die wel leningen zonder jaarcijfers verstrekken vragen vaak het hemd van je lijf. Er moet een solide kredietgeschiedenis zijn, een gedegen bedrijfsplan en voldoende zekerheden.

Bij PinKrediet houden we niet van bureaucratie en lange aanvraagtrajecten met dikke dossiers vol met papierwerk om een lening zonder jaarcijfers te verstrekken. We verstrekken de lening op basis van de cash-flow van je onderneming. Om de lening tot maximaal € 250.000 te verstrekken beoordelen we je bedrijfsprestaties van de afgelopen 12 maanden binnen 48 uur. Zo kan jij snel en eenvoudig over de benodigde lening beschikken om je groeiplannen te realiseren.

PinKrediet is er om ondernemers verder te helpen. Ben ondernemer en heb je werkkapitaal nodig om te investeren in je bedrijf? Neem dan nu contact met ons op! We hebben al vele bedrijven zonder jaarcijfers een financiering verstrekt.

Waarvoor kan ik een lening zonder jaarcijfers aanvragen?

De korlopende lening van PinKrediet kan je gebruiken om te investeren in de groei of continuïteit van je onderneming. Hierbij kan je denken aan de volgende investeringen:

 • Aankoop van voorraad
 • Verbouwing of renovatie
 • Training / opleiding van personeel
 • Marketing of nieuwe website
 • Machines
 • Inventaris
 • Groei 
 • Overbruggen debiteuren

PINKREDIET VERHALEN

Wat onze klanten zeggen

Ondernemers helpen bij het bereiken van hun doelen is het belangrijkste dat we doen. We geven graag onze klanten het woord om te vertellen hoe PinKrediet hun bedrijf heeft ondersteund met flexibel krediet op het moment dat het er toe deed.

“In de zomer had ik extra werkkapitaal nodig om goedkoop de voorraad in de kopen voor de december maand. De lening bij PinKrediet was snel geregeld. Bedankt voor de snelle service.”

Hoe je een lening zonder jaarcijfers kan aanvragen:

1. Online aanvragen

Start je aanvraag direct online. Op basis van je gegevens kunnen we een schatting maken van het bedrag dat je maximaal kunt lenen.

2. Krijg meteen een beslissing

We beoordelen je aanvraag en nemen (op werkdagen) binnen een uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

3. Investeer in je bedrijf

Na goedkeuring kan je binnen 48 uur over het geld beschikken. Terugbetaling gaat ongemerkt door middel van een dagelijkse incasso.

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in aanmerking voor een lening?

Je bedrijf moet minimaal 12 maanden actief zijn en beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare omzet van minimaal € 4.000 per maand. We verstrekken op basis van girale omzet (bijvoorbeeld: omzet afkomstig van facturen, pinomzet, online omzet, payment providers, ect.).

Ik heb geen pinautomaat. Kom ik in aanmerking?

Ja. Het is niet nodig om een pinautomaat te hebben om in aanmerking te komen. We verstrekken zakelijk krediet op basis van omzet afkomstig uit verschillende bronnen. Denk aan omzet op basis van facturen of online omzet.

Welke informatie hebben jullie nodig?

In eerste instantie hebben we een MT940 bestand nodig van al je zakelijke rekeningen. Dit kan je eenvoudig downloaden vanuit online bankieren. Op basis van dit bestand kunnen we de maximale leencapaciteit vaststellen en welke aanvullende gegevens we eventueel nodig hebben. Meer info over het downloaden van de MT940 bestanden vind je hier.

Hoe snel kan ik over het geld beschikken?

Dat is geheel van jou afhankelijk. Hoe sneller jij de gevraagde informatie beschikbaar hebt, hoe eerder jij over het geld kan beschikken. Als alles meezit moet 1 dag haalbaar zijn. Ons record staat op 5 uur en we dagen je uit om dat samen met ons te verbreken.

Hoe werkt het terug betalen?

Het terugbetalen van een zakelijke lening gaat ongemerkt door middel van een dagelijkse automastiche incasso op je zakelijke rekening. Zo betaal je iedere dag een klein bedrag terug en ben je aan het einde van de looptijd weer volledig schuldenvrij.

Wat zijn de kosten?

Over een zakelijke lening bij PinKrediet betaal je een vaste rente van 1% per maand plus een premieopslag van 0.3% tot 2.2% per maand. De premieopslag wordt o.a. berekend op basis van de gezondheid van je bedrijf. Hoe gezonder je bedrijf, hoe lager de kosten.

Vraag nu aan.

Beschik snel over werkkapitaal.

Zakelijke Lening Aanvragen

Vul het aanvraagformulier in en je weet vandaag nog wat je maximaal kunt lenen. Aanvragen is kosteloos en vrijblijvend.

Kom ik in aanmerking?

PinKrediet verstrekt kortlopende zakelijke leningen van €5.000 tot €250.000 met een looptijd tot maximaal 24 maanden. Om in aanmerking te komen moet je bedrijf minimaal één jaar bestaan en bedraagt de jaarlijkse omzet van je bedrijf minimaal €50.000.

Waarvoor mag ik het gebruiken?

Ondernemen is investeren. Investeren in kansen die zich nu voordoen. Zie je kansen en beschik je niet over het benodigde kapitaal? PinKrediet helpt ondernemers zoals jij die tijdelijke behoefte aan extra financiering hebben. Hierbij kan je denken aan financiering voor:

 • Inkoop extra voorraad
 • Aanschaf apparatuur
 • Werkkapitaal voor seizoenspiek
 • Marketing budget
 • Nieuwe website
 • Uitbreiding van het assortiment
 • Verbouwing
 • Overbruggen debiteuren